Over Ann

De Spiegelacademie, sinds 1 september 2018 mijn coachings-en trainingspraktijk voor ouders, kinderen en professionals.
Maar wat ging er aan vooraf…?

Afstuderen (1999) aan dé mediaschool van Vlaanderen – de More Media School in Mechelen – betekende de start van een veelbelovende en boeiende carrière in de media- en marketingsector. Tv-studios, radiostations, beurzen en marktingcampagnes … ik blik graag terug op deze onvergetelijke, creatieve en leerrijke jaren.

De geboorte van mijn eerste zoontje (2005), én mama worden, bracht zoveel nieuwe en verrassende inzichten dat ik na de geboorte van mijn tweede zoontje (2007) de mediawereld vaarwel heb gezegd. Meer dan tien jaar die daarop volgden, ben ik me als opvoedster gaan verdiepen in de leefwereld en gedragingen van kinderen en tieners.

Tussendoor volgde ik trainingen, verslond ik boeken over opvoeden en begon een zoektocht naar mezelf … De tijd was rijp om mijn ambitie om te zetten in actie!

Een periode van persoonlijke groei en zelfreflectie brachten mij tot het inzicht, het verlangen en de nood om mijn kennis, ervaringen en aanleg om anderen te helpen om te zetten in een levensdoel. Samen met de kinderen bedacht ik de naam en het logo van ‘de Spiegelacademie’. En sindsdien ‘spiegelen’ we erop los.