23/11 Workshop: De 5 liefdestalen binnen het gezin

Hoe toon jij de liefde die je koestert voor je gezin ?
En wanneer voel jij je écht door je gezin geliefd ?

Misschien stond je daar nooit eerder bij stil, maar het antwoord op deze vragen onthult al een beetje jouw liefdestaal… maar ook die van de mensen waarmee je samenleeft.

Spreken jullie dezelfde taal, dan is het nét iets makkelijker om liefde te laten STROMEN. Spreken je huisgenoten een andere liefdestaal, dan loert de dreiging van een liefdesSTORM.

Andere liefdestalen binnen het gezin – en geloof me, die kans is héél erg groot – leiden sneller tot misverstanden, blokkades, onbegrip, frustraties en ergernissen. Kortom: problemen !!!

Leer de 5 liefdestalen spreken en interpreteer de woorden, daden, gedragingen en verwachtingen van je gezinsleden zoals ze écht bedoeld worden.

Tijdens de workshop gaan we op zoek naar jouw liefdestaal en de liefdestalen van je gezin. Je leert de 5 talen vlot spreken en moeiteloos gebruiken. Blokkades worden opgeheven, frustraties begrepen en behoeften blootgelegd.

Wil je er graag bij zijn, reserveer dan jouw plekje voor de workshop ‘De 5 liefdestalen binnen het gezin’. De workshop is toegankelijk voor singles, partners, met of zonder kinderen.

Locatie: De Spiegelacademie – Bollewijk 6 – 9250 Waasmunster
Aanvang: 14 uur
Einde voorzien om 17 uur
Deelname: 15 euro
Graag vooraf inschrijven op info@despiegelacademie.be of smsje naar 0477 60 30 17.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *